mitsubishivarmepumper           autorisert forhandler logo

Luft-luft

 Bestselger Kirigamine HARA

  HARA66 hovedbilde 1024x300 
Vår mestselgende varmepumpe HARA har alt man kan ønske seg av funksjonalitet. Utrolig sterk kompressor som leverer varme helt ned til -30 grader, samt topp ytelse på virkningsgrad. Modellen er også levert med litt større vifte enn normalt, slik at lydnivået er presset helt ned i utrolige 20dB(A) på innedelen.

Fabrikken i Japan fabrikkgaranterer drift ned til -25 grader, men test i VG og dine penger, samt erfaringer fra Norge viser at den fungerer fint ned til -30 grader!

- Varmepumpen er anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund, da filterfunksjon og kullfilterfunksjon jobber aktivt med å fjerne partikler og lukt fra ditt innemiljø.

- Innedelen har I-See sensor integrert, et øye som ser hvor det er varmt og kaldt i rommet, og fordeler varmen jevnt og godt.

- Rengjøringen av denne varmepumpen er meget enkel, da den har et rengjøringssystem som gjør det lett og komme til inne i pumpen. Like mye varme hele veien ned til -15 grader!

På kalde vinterdager er det godt å vite at man kan stole på at varmepumpen leverer nok varme til hele familien.

 

Ekstremt lavt lydnivå

Kirigamine HARA

 luft vann02        ny isbjoern.jpg

Unik for nordiske forhold og nyeste modell i 4 farger

Be om brosjyre på 90626357 eller se brosjyre på

Facebook: Arntsberg EL Reparasjoner

også hos vår leverandør miba.no


ARNTSBERG EL REPARASJONER - SAGSTUVEIEN 19, 3243 KODAL

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Tlf 33 44 13 17 - Mobil 90 62 63 57