ForbrukerRÅDET: " Japanske Mitsubishi Electric imponerer først og fremst på varmeeffekt, der merket knuser samtlige konkurrenter ved -15 grader "

Ta kontakt for en uforpliktende befaring på telefon 90 62 63 57

  Autorisert forhandler logo

Autorisert forhandler av Mitsubishi Electric varmepumper helt siden 2001 

Luft-luft og luft-vann

Husk i garantitiden må Service og hovedrengjøring av varmepumpen utføres av Arntsberg.

Kvalitet er viktigst når det gjelder varmepumper, at den virkelig leverer ved nordiske kalde vintere, at det er kvalitet. Derfor selger og monterer jeg Mitsubishi Electric Varmepuper.

Benytt mitt tilbud om varmelån, 2 års rentefri delbetaling.

 

Mitsubishi Electric har lang erfaring innen varmepumper og aircondition. De produserer alle betyningsfulle komponenter selv, og har god kvalitetssikring i alle produksjonsledd.
 
Kjøper du en varmepumpe fra en av verdens ledende leverandører, er du garantert trygghet og kvalitet i alle ledd.

Slik fungerer en varmepumpe:

En varmepumpe består av en utedel og en eller flere innedeler. Utedelen henter energi fra uteluften som avgis inne i din bolig. Energien den kan hente regnes i COP (Coefficient Of Perfor-mance) eller effektfaktor som det kalles. Det vil si at hvis du har en COP på 5,33 så får du hele 5,33 ganger den effekten som er tilført.


De fleste varmepumper er produsert for Sør-Europa, der de største volumene leveres. Mitsubishi Electric produserer egne varmepumper for Norden, som garanterer drift så langt ned som -25 grader på de beste modellene.

Trykk her for å gå til varmepumper luft-luft           

 


ARNTSBERG EL REPARASJONER - SAGSTUVEIEN 19, 3243 KODAL

E-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - Tlf 33 44 13 17 - Mobil 90 62 63 57